Fergeteges Gyereknapot tartottunk a HPK Madarász utcai Kórházban, párhuzamosan az Üllői úti részleggel.

A sikerben oroszlánrésze volt Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc szereplésének, akikkel indult a színes program, majd Mága Zoltán hegedült. Óriási sikere volt Rubint Réka és Lara tornájának, melyet megkoronázott egy 100 szeletes Update torta. Pintér Tibor és kisfia közös éneklésükkel nagy tetszést aratottak. Várfi Sándor színművész kitűnően vezette a műsort. A programot színesítette a Tűzoltóparancsnokság bemutatója, A Betyár Bandérium, mindeközben a Piros Orr Bohócok viziteltek a SEK iskola diákjai, a Miara Cukrászda dolgozói kézműves foglalkozást tartottak.

A program kiemelkedő része volt a Heim Pál Kórház által készíttetett Ország Gyermektortájának közös, egyidőben történő felszeletelése és a kívánság lufik feleresztetése Mindez nem jött volna létre a Gold Rekord Music támogatása nélkül, akik újra ellátogatnak majd Kórházunkba a 100 Folk Celsius Együttessel egy szép nyári napon és megtartják nagy koncertjüket, mely sajnos, az eső miatt most elmaradt!

A Művészek és a Támogatók önzetlenül, szeretetből vettek részt e nagy szabású programon. Rengeteg gyereknek okoztak ezzel örömet. A rendezvényt támogatták még: a Redlemon Média, Libri, Miara Cukrászda, Haribo.

 

 

 

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.